Cooking Cartoons. Press Releases. Real Planning. Grocery List. All Meats. All noin Pasta. All noin siipikarjan. Rice Grains. All Tietoa Seafood. All noin Seasonings. Specialty Foods. All noin Vegetables. Cheese Primer. Real Cheese Pleasers. Basic Pantry. Wine Tastings. Basic Cooking. More Techniques. Appetizer Reseptit. Bread Pizza Reseptit. Breakfast Recipes. Dessert Reseptit. Ethnic Reseptit. Kid-Friendly Reseptit. Leftover Reseptit. Pasta Reseptit. Quick Easy Reseptit. Rice Reseptit. Sauce Reseptit. Shortcut Reseptit. Side Dish Recipes. Vegetarian Reseptit. On käsi reseptit. Meidän reseptit. Recipes. Buffalo Recipes. Lamb Reseptit. Pork Reseptit. Rabbit Recipes. Veal Recipes. Venison Reseptit. Poultry Reseptit. Chicken Recipes. Duck Recipes. Turkey Reseptit. Salad Reseptit. Salad Pukeutuminen Reseptit. Seafood Recipes. Clams Mussels Reseptit. Crab Reseptit. Fish Recipes. Lobster Recipes. Scallop Recipes. Shrimp Recipes. Soup Reseptit. Brothy Soup Reseptit. Cold Soup Reseptit. Pehmennetyt Soup Recipes. Stock Recipes. Stew Recipes. As Good Kun se saa reseptit BBQ. Suuret kodinkoneet. Pienet kodinkoneet. Leipomo Schools. Hosp Management Schools. Culinary Articles. Baking Leivonnaiset Articles. Hosp Management Artikkelit. Culinary Education. Culinary Careers. The Art Institutes. Scholarship Grants. Scholarship Grant Listings. Kids voi Cook. Culinary koulutuksen Books. The Secret Great Kastikkeet on suuri Ainekset. Jos kysyt tyttäriltä, mikä on heidän suosikki ateriansa ja he kertovat sinulle isän pihvi kastikkeella. I rakastan, että pienet tytöt nauttivat hyvästä leikata naudanlihaa, kuten New Yorkin pihvi tai filetti Mignon, jota tarjoillaan runsaalla ruskealla kastike, joka on valmistettu murskatuista pippurista tai luonnonvaraisista sienistä ja runsaasti perustaa, jotta se olisi laadukasta. Tarjoillaan tärkkelystä ja sivutasoa, voimme koota alle 30 minuutissa ja tiedän, että vaimoni ja lapset ovat onnellisia. o Mikä on salaisuus tekemään ravintolaa laadukkaita kastikkeita kotona Demi Glace. Mikä on Demi Glace. Demi Glace on rikas ruskea kastike, joka valmistetaan yhdistämällä ruskea kastike ja Espagnole kastike, yksi neljästä äidin kastikeista, jotka on nimetty suuri 1800-luvun kokki Antonin Carme s Se on pohjimmiltaan kaikkien suurten klassisten ruskeiden kastikkeiden ydin ja sitä käytetään ympäri maailmaa ravintoloissa valmistaa kastikkeita. Kotikokkien ongelma on se, että se vie runsaasti luita, paljon huomiota ja paljon aikaa valmistella demi-glace oikein ja useimmat kodin kokit, mukaan lukien minä, don t ole aikaa valmistautua tyhjästä Lucky meille on nyt joitakin hienoja Demi Glace tuotteita markkinoilla, mukaan lukien Alla lueteltuja saatavilla Amazonin kautta. Miten Korottaa Omat kastikkeet kotona. Sanoisin, jos on yksi ainesosa, joka kohotti keittiäni, se on tämä demi glace En voi kertoa, kuinka monta ateriaa olen kypsennetty ystäville ja perheelle ja he eivät voi uskoa kuinka hieno kastike ei ole väliä, jos sp viimeiset työtunnit aterian kaikkiin muihin osiin, kommentit ovat aina kastikkeesta ja miten voin tehdä sen ja voin tehdä sen kotona myös keittiössäni. Tosiasia on, että kuka tahansa, jolla on vähän harjoittelua, voi grillata tai sautea jopa pihvi tai kananrinta Todellinen haaste minulle on tehdä uskomaton kotitekoinen kastike, joka on hyvä sellainen, jota voin olla palvellut huippuluokan ravintolassa Jos voin tehdä sen, ateria on menestys Ongelma useimmille kodin kokkeille että heillä ei ole oikeita ainesosia kuten demi glace, koska niitä on vaikea löytää ja jopa vaikeampaa tehdä itsestäsi itsellesi itsellesi sopivia ravintoloita. Laatu Demi Glace - tuotteet ovat nyt saatavilla kotiruokaa varten. Seuraavassa on joitain parhaita kaupallisia demi glace - tuotteita markkinoilla mielestäni Useimmat luetellut ovat saatavilla Amazon Prime joten jos olet jäsen, voit saada ne toimitetaan kaksi päivää, jotkut yön yli ilmainen toimitus Jotkut näistä pakataan kodin kuluttajille, mutta pari niistä ovat useimmiten myydään ravintolaan s ja catering business. The ainesosat vaihtelevat samoin kuin hinnat suosittelen lukemaan eri tuotteita ja löytää yksi tai kaksi, joka täyttää sinulle ainesosien vaatimukset ja sopii budjettiin anna heille kokeilla ja vertaa niitä muiden tuotteiden markkinoilla määrittää joka sopii sinulle parhaiten. Voit myös olla kiinnostunut artikkelistani, Making Sauces at Home, joka kuvaa minun 5 Step menetelmä valmistella ammattimaisia laatu Brown Sauces. How tehdä yksinkertainen mutta herkullinen kastike pihvi, että jopa lapsesi syövät. 1 makkaraa, jauhettua 2 rkl unsalted butter.1 4 kuppi punaviiniä tai Port. Freshly Ground Pepper.8 oz Demi Glace. How valmistautua kotiin. Heat pieni kastike pannulla keskipitkällä korkealla lämpöä Lisää 1 rkl voita. voin kuumaa, mutta ei polttavaa, lisää jauhettu mehiläinen. Anna sipuli kunnes läpikuultava, noin 2 minuuttia riippuen pannusta ja liesi. Mitä tarkoitan tällä on, että kaikki käyttävät erilaisia laatupapuja ja erilaisia liesipeittoja. Molemmat tekijät voi vaikuttaa suuresti siihen, kuinka nopeasti jotain keittää, joten on erittäin vaikeaa antaa tarkkoja aikoja. Poista pannu liedestä ja lisää viini tai satama. Palaa panos uuniin ja lisää tuoretta pippuria. Kuinka paljon lisäät riippuu omasta makusi. Vähennä viiniä, kunnes jäljelle jää vain olemus, käytännöllisesti katsoen mitään. Jos olet huolissasi, että annan alkoholia tyttöihini, don t Kaikki polttaa, kun vähennät sitä suurimmaksi osaksi. viiniä vähennetään, lisätään demi glace pannuun. Simmer alhainen lämpö, kunnes kastike on tarpeeksi paksu, jotta päällystää lusikka tai johdonmukaisuus haluat. Jotkut ihmiset ovat kertoneet minulle, että he pitävät vähemmän paksu. Lopeta kastike ja antaa lisää ylimääräistä voileipää ja makua, lisää jäljellä oleva rypäle voita Jos katsot kaloreita, voit ohittaa tämän vaiheen. Maista ja maustamisruokaa suolalla, niin yksinkertaista, etkä usko kuinka hienoa se on. varmasti voittaja ja tiedän, että olet tyytyväinen. Joku Top Com Mercial Demi Glace Lähteet Amazon. Related Posts. Making Suuri kastikkeet at Home. Making uskomaton kastikkeet Home. How tehdä Brown Stock. How tehdä yksinkertaisia Pan Sauces. Cooking Cartoons. Press Releases. Meal Planning. Grocery List. All Meat Kaikki Pasta. All noin siipikarjan. Rice Grains. All noin mereneläviä. Kaikki Seasonings. Specialty Foods. All noin Vegetables. Cheese Primer. Real juusto Pleasers. Basic Pantry. Wine Tastings. Basic Cooking. More Techniques. Appetizer Reseptit. Bread Pizza reseptejä. Aamiainen reseptejä. Dessert reseptejä. Etniset reseptit. kid - ystävällinen reseptejä. Cookies reseptit. Paahteiset reseptit. Pikku helppo reseptit. Riisi reseptit. Herkku reseptit. Herkku reseptit. Ruokavalio reseptit. Vihannes reseptit. On käsi reseptit. Meat reseptit. Naudan Reseptit. Recipes. Buffalo Recipes. Lamb Recipes. Pork Reseptit. Rabbit Recipes. Veal Recipes. Venison Recipes. Poultry Reseptit. Chicken Recipes. Duck Recipes. Turkey Reseptit. Salad Recipes. Salad Pukeutuminen Reseptit. Seafood Reseptit. Clams Daghet Recipes. Crab Reseptit. Fish Recipes. Lobster Recipes. S callop Reseptit. Shrimp Recipes. Soup Reseptit. Brothy Soup Reseptit. Cold Soup Reseptit. Thickened Soup Recipes. Stock Recipes. Stew Recipes. As hyvä kuin se saa reseptit. Grilling BBQ. Large Appliances. Small Appliances. Tools Gadgets. Cookbooks Magazines. Food ja ruoanlaitto Posters. Gourmet Foods. Chef Interviews. Cooking Terms. Cooking Videos. Tips ja Facts. Culinary Schools. All Kulinaariset Schools. Online Schools. Schools by City. Baking Leivonnaiset Schools. Hosp Management Schools. Culinary Articles. Baking Leivonnaiset Articles. Hosp Management Arts. Culinary Education. Culinary Careers. The Art Institutes. Scholarship Grants. Scholarship Grant Listings. Kids voi Cook. Culinary Koulutus Books. How tehdä Brown Stock kotona. Jos mietit, mitä s ero ruskean kannan ja naudanlihan varastossa , Luulen, että se liittyy luihin Naudanlihan avulla käytät vain naudanlihaa, mutta ruskealla kannalla käytät sekä naudanlihaa että vasikanlihaa Jos on toinen ero, jota en tiedä, kerro minulle kommentti s alle. Brown varastossa on yksi suosituimmista varastoista ammattikokkien ja yksi ensimmäisistä varastoista opetetaan monissa kulinaarisissa kouluissa Yhä useammat kotikokeet oppivat valmistamaan perusrunkoa, koska se on perusta numeron tekemiselle klassisista kastikkeista, kuten ruskeasta kastikkeesta, demi-glaceista ja pannukastikkeista. Kun ruskea kanta vähenee paksuun siirappiin, sitä kutsutaan nimellä Glace de Viande. Lisäksi kastikkeessa on tärkeää käyttää ruskeaa kangasta ja glace de viandea pohja keittoille ja pähkinöille ja anna minkä tahansa astian ylimääräinen maku ja väri. Brown-kanta ei ole vaikea tehdä, mutta vie paljon aikaa ja laitteita tekemään perusrunkoa ja jos haluat valmistaa glace de viande, se vie jopa kauemmin Alhaalla on yksinkertainen resepti yksinkertaisen ruskean kannan valmistamiseksi kotona, mutta jos et ole kiinnostunut tästä aikaa kuluttavasta prosessista, tutustu kaupallisiin tuotteisiin nyt reseptin alapuolella oleville kotikokeille. He ovat yhtä hyviä kuin kotitekoisia. Ei ole varmaa, koska minä harvoin valmistaudu kotitekoiseen ruskeaan kanttiin, koska voin ostaa todella hyvää kaupallista ruskeaa kantta kastikkeeseeni ja pihveille. Nämä tuotteet säästävät minua paljon aikaa, jotta voin ruoskata ruokia, jotka kestivät tunteja valmistelemaan ja ottamaan nyt murto-osan tuohon aikaan. Naudanlihan varastotila. Säiliö on nestettä, joka syntyy puristamalla luita, aromaattisia vihanneksia ja yrttejä pitkään aikaan. Luut ovat lihan sijaan rasvaton, koska ne ovat runsaasti proteiinikollageenissa. Viinirypäleet ovat suositeltavia kuin naudanliha, koska ne sisältävät enemmän kollageenia Kollageenia denaturoidaan viskoosiin proteiiniin, jota kutsutaan gelatiiniksi, joka lisää ruumiin varastoon. Meat voidaan käyttää luiden sijaan, mutta siellä sa catch Liha imbibes varastossa enemmän makua, mutta ei viskositeetti, joka on tavoite tehdä varastoa Stocks lihasta eikä luita kutsutaan lietteiksi. Lisätä kanan makua ja syventää sen väriä, luut paahdetaan ensin uunissa. Sitten ne asetetaan suuriin varastoihin veden, vihannesten ja yrttien kanssa s ja haudutettu Riippuen erityisen kokin tai kulinaarisen tekstin, on olemassa kolme menettelytapaa vaihtoehtoja vihannesten osalta. 1 Vihannekset voidaan myös paahdettua yhdessä luiden kanssa. Argumentti tässä on se, että kuten luut, paahdetaan vihannekset parantavat niiden maku ja näin ollen tuloksena oleva kanta2. Kasvisten paahdus jätetään pois. Sen sijaan ne lisätään yksinkertaisesti raaka-aineeksi sen jälkeen, kun luut ovat kypsyneet.3 Vihannesten paahtaminen on jätetty pois, eikä niitä yhdessä yrttien kanssa ole lisätty varastopaikka alussa, kuten vaiheessa 2, mutta tunti ennen varastokokemusta. Perustelut ovat, että vihannesten ja yrttien laajennettu simmering aiheuttaa niiden maun hajoamisen ja hajoamisen. Niiden lisääminen tuntiin ennen kypsennyksen päättymistä on riittävä aika jotkut kokit törmäävät voimakkaasti niiden erityisiin menetelmiin, mutta minun on kerrottava teille, että olen tehnyt lukemattomia kertoja, kaikki kolme versiota ja ne ovat että lopputuotteessa on huomattava ero, suosittelen kolmannen vaihtoehdon lähinnä siksi, että varastoa on helpompi käyttää ilman vihanneksia ja yrttejä. Säilytys on tehtävä säännöllisesti koko ruoanlaittoon ylimääräisen rasvan poistamiseksi ja höytälöiden on olemassa muutamia muita näkökohtia, jotka on otettava huomioon varastoinnin aikana. Aloita kylmällä vedellä, joka luo tehokkaammin luun proteiineja, käytä suurempaa kuin leveä potti, mikä helpottaa haihtumisen nopeutta ja kypsennä sitä VERY GENTLE - liemessä. Kuplien pitäisi vain lyödä likaa pintaan. Kaikkien näiden permutaatioiden ja suuntaviivojen mielessä tässä ovat ohjeet tehdä stock. great stuff, mutta potin muoto on rasvanpoisto, jos haluat nopeammin haihtuminen leveämmät ruukut educe nopeammin, koska niillä on enemmän pinta-ala ilmassa En huomaa pekonia resepti Isn t classice naudanlihan tuote tehty. Mutta älä ota mitään olen lähettää huono tarkastelu, tämä on hieno sivu Yksinkertainen tuottaa erittäin hienon tuotteen Going o myymälä nyt, saada luut. Wow tämä oli hieno ja helppo selitys vastauksen olen etsinyt jonkin aikaa nyt Kiitos niin paljon Kastikkeet ovat hieno tapa lopettaa astia ja olen kyllästynyt tekemään helppoja creme kastikkeita minun lihaan olen yrittänyt useita punaviinikastikkeita, jotka pyörivät noin yksinkertainen viini ja varastossa vähentäminen jälkeen deglazing pannulla, mutta en koskaan saa sitä johdonmukaisuutta se on ravintoloissa toisena päivänä minä lisäsin joitain jäljellä kastiketta paksuuntua minun viinikastiketta, ei kovin tyylikäs, tiedän, mutta se teki tuloksena punaviinikastiketta paksumpi odotan eteenpäin näiden ohjeiden tehdä parempaa Demi Glace parempaa kastiketta. Voitko sinä anna minulle mahdollisia ideoita, miten voisin parhaiten säilyttää Demi glace Kun teen kanan varastosta, laitoin sen, kun se putoaa kuumana ja se jää jääkaapissa noin viikossa Onko mitään keinoa lisätä varastointiaikaa minulla ei ole pakastin. Reluctant Gourmet sanoo. Maitri, freezin g olisi paras ratkaisu, mutta yritän vähentää niin paljon kuin voit, kunnes saat hyvin paksu gelatinous johdonmukaisuus en ole elintarvike tiedemies, mutta minulle on järkevää, mitä pienempi, mitä pidempään se jääkaapissa Miten pitkä minulla ei ole aavistusta On olemassa joitakin kaupallisia tuotteita markkinoilla uskomaton säilyvyysaika, joka yli ravintolan laadun tuloksia ilman tunteja tekemään demi glace tyhjästä onnea ja kerro minulle, miten se muuttuu. Alain Lavoie sanoo. Olen ei kokki ja vain yrittää saada käsiksi demi-glace asia. En näe kuinka demi-glace maistuu eri tavalla kuin ruskea kastike ottaa ruskea kastike, laimenna sitä varastossa ja vähentää sitä puoleen Won t se näyttää ja maku melko paljon kuin ruskea kastike, jossa on hieman enemmän varastossa. Aina, se maistuu kuin ruskea kastike, mutta uskomattoman mauton, keskittynyt ruskea kastike Jos maistelet klassisesti valmistettua demi glace, saatat ehkä pidä sen makua It voi olla liian voimakas sinulle r henkilökohtainen maku, mutta kun käytät sitä valmistettaessa kastiketta, wow, makuja räjähtää suussa Älä joudu tekemään demi glace tyhjästä, yritä käyttää kanan varastossa Ota kupillinen kanalientä ja vähennä sitä puoleen ja sitten verrata pienen kana-kannan makua tavalliseen kananviljelyyn nähdäksesi, voitko maistella eroa Kyllä, vähennys maistuu kuin kananviljely, mutta paljon voimakkaampi kanajakanuusko Onko mausta hyvä omalla ei todennäköisesti, mutta yritä tehdä vähennyskastiketta sen kanssa ja tulet hämmästämään tuloksista Kerro minulle. Blogi on äärimmäisen hyödyllinen Minulla on kysymys ruskeasta kastikkeesta Käytätkö salaamatonta ruoanlaittoa voita tähän Meidän säännöllinen voin on suolattu ja siksi olen ihmetellä Myös oletan, että kastike kestää viikon sisällä jääkaapissa ja kuukausina pakastimessa. Reluctant Gourmet sanoo. Kelaa, kiitos kommenttisi Meillä on yleensä maukasta voimaa talossa, mutta olen tehnyt tämän kastikkeen molemmilla ja maku mausteilla lopussa. ruoanlaittoa niin yleisesti Suosittelen suolaton Ei ole elintarvikkeiden ravitsemusterapeutti, en voi taata, että se kestää viikon ajan jääkaapissa Itse asiassa se riippuu siitä kuinka hyvin sinetät sen ja jääkaapin lämpötilan, mutta talossamme I ei voi nähdä sitä kestää niin kauan joka tapauksessa luulen, että voisit jäädyttää sen, mutta en t käytämme sitä tyypillisesti aterian yhteydessä tai jäljellä seuraavana päivänä. Jos näit viestin aiemmin tänään, tiedät, että tämä video on viivästynyt tehdä salaperäisille ja melkein katastrofaalisille ääni-ongelmille, mutta lopulta meillä on ensimmäinen resepti demi ja toivon, että se oli odotuksen arvoinen. Tämä on tekniikka teurasdemi-glaceille, eikä siellä ole paljon sitä puhdas vasikanlihan vähennys, joka on väkevöity pelkällä mirepoixilla ja tomaatilla, en tee klassista roux-pohjaista espagnolikastiketta, joka on perinteisesti sekoitettu vasikanlihaan ja vähennetty puoleen. Tällaiset versiot hylkäävät jauhon ja yksinkertaisesti vähentävät kunnes luonnollinen gelatiini on peräisin luut paksuuntuvat asioita Saada paljon voimakkaammin maustettu kastike, jossa on ihanan ylellinen suutuntuma, teen yleensä myös puhtaan version varastosta ilman perinteistä kimpussa garniä, joka on hyvin klassinen yrttien ja mausteiden kääritty ja sidottu Leipäpala. Se näyttää aikaiselta, mutta voin lisätä minkä tahansa tai kaikkien näiden makujen milloin haluan, ja käytämme sitä aina myös muiden kastikkeiden ja sovellusten perustaksi, jotka kaikki tuovat omat yrttinsä ja mausteensa sekoittaa Pohjimmiltaan haluan pitää vaihtoehdot avoimina. Säilytetään osalle kaksi, jossa näytän sinulle, mitä tehdä elämässä muuttuvassa nesteessä sekä miten ja säilytä sitä monen kuukauden ruskean kastikkeen kanssa nirvana Toivottavasti soitat teidän lihakauppias ja tilaa joitakin vasikan luita pian Enjoy. Ingredients 3-4 quarts Demi-Glace.10 lbs paistinpannun luita, nivelet ja luuydin luut.1 rkl kasviöljyä.4 porkkanaa leikattu 2 tuuman kappaleita3 sipulia, leikattu kahdeksantena päivänä ajattelin ajattelematta, mutta sinun ei tarvitse kuorittaa sipulia kylkiluut selleriä, leikattu 2 tuuman kappaleina.1 6-oz voi tomaattipasta. 10 quarts vettä. Vaikka kantaliuos syttyy hyvin, hyvin varovasti 18 tunnin ajan, taso laskee muutaman tuumaa ruukkuun, mikä on hieno, mutta jos näyttää siltä, että nesteen taso alenee, lisätään muutama kupillinen vettä.53 kommenttiin. Ok, että näyttää niin freaking hyvä I'll menossa loppuun ja ostaa naudanlihan luut heti kun näen osa 2. Voitko painekattila vähentää aikaa kokata ja sitten vähentää jälkeenpäin. Kun vähennetään varastosta käytän pieni tuuletin puhaltaa ilmaa ylhäältä Tämä mahdollistaa lämpöä erittäin korkealle ja höyrystyy niin nopeasti kuin mahdollista ilman kiehumista. Voitteko päästä lähes samanlaiseksi vain naudanlihan luita vai olisiko aivan liian erilainen kuin soittaa demi-glace. Kuinka kauan olemme kadoksissa, jos emme anteeksi naudanlihaa, en tee vasikoita, koska en ole hirviö ihmisestä. Ruokaa, sinä olet taas mahtava, en voi odottaa käyttää termiä slappin, joka keittiössä. Mmm, luxardo kirsikoita. Kaikkien eläinten luut toimivat samalla tavoin, mutta vasikanlihalla on huomattavasti enemmän kollageenia, mikä että se toimii paljon, paljon paremmin en voi kommentoida, onko se kannattaa tehdä muiden luiden tai ei, koska se on subjektiivinen mielipide. Sorry I am not paine liesi kaveri, joten en ole aavistustakaan, vaikka et voinut tehdä hyvin paljon. Hello Chef, kun odotat postti osa 2 Voinko odottaa. Onnea löytää paineastian, joka pystyy käsittelemään 10 kiloa vasikan luita olen vain sanoa. Voinko odottaa osaa 2 Kiitos Chef. Olen täysin huudettu huusi suuren keittiömestarin avulla, ettei paistinpannulle pääse purkautumaan. Joten lehmän ikä siirtyy hirviöltä tavalliselle kuluttajalle kulutettaessa osiinsa. Lisäksi ihmisravinnoksi kelpaavan, terveellisen eläimen naudanliha haittaa hirviöasemaa. Ihminen, jos kohtaus teet tuon lohkon demi glace lopussa ei pidetä elintarvikkeena p0rn sitten en halua tietää, mikä on. On esikatselu osan 2 esittelee gelatinized Demi-glac Miten se eroaa aspic. The loppu oli kuin 50 Shades of Demi-Glace Sinun olisi pitänyt laittaa sokea taita ympärilleen. Alr eady tilasi vasikan luut Toivottavasti osa kaksi tulee tarpeeksi nopeasti hehehehe. mutta tallennan jääkuutioita Manhattaniin. Niin, näin Luxardo-kirsikat jääkaapissa. Oletan, että kysymykseni on, mitä juomaa käytät Manhattaneille. Olen jo säätänyt kotini luona vaimoni luvalla, tietenkin, että tämä on vuosittain kevät perinteet. Me ll tehdä Demi-Glace joka kevät kestää meidät läpi kesällä ja syksyllä keväällä, koska voit avata ikkunat ja ilma keittiö ja grillaus BBQ kausi on alkamassa, joka on, kun meidän lihan kulutus menee korkealle. Kiitos kokki John awesome as always. New sivustoosi, mahtava, koukussa jo etsiä osa 2 demi-glace, ja rakastan pianonsoitto tausta olet hyvä huumorintaju ja nautin sinun tavaraa. Voinko käyttää oksanpäitä. Haluat tehdä puoli resepti vaativat merkittävää muutosta ajoituksessa tai hoidossa demi-glace I don t on tarpeeksi suuri varastossa potin 10 kiloa vasikan luut Olen todella nauttia katsella videoita ja innolla odottaa jokainen uusi jakso. Muut kuin pitäminen silmäsi nestetasosi tasolle, potin koko ei muuta tekniikkaa lainkaan Enjoy. How paljon minun pitäisi odottaa maksaa vasikanlihan luita. Olen yleensä maksaa noin 4 per pound. Too edullinen minun budjetti, valitettavasti Will kanan luut koska ne lietsoavat jähmettyy samalla tavalla. Ja luiden on oltava tuoreita, vai onko se hienoa, jos jäädytän ne keräten niitä ajan mittaan. Jos jäädytetyt luut toimivat hyvin kun sulatetaan. mutta minun on ilmaistava, kuinka paljon rakastan videoita ja reseptejä. Haluan kiittää sinua siitä, että otit uutta ruokaa elämääni. Olen keittänyt asioita, joita en ole koskaan kuullut ennen ja rakastuin heihin. En ole koskaan tyytyväinen tavallisiin kotitekoisiin mukavuutta ruokareihisi enkä enää pidä siitä, että opettaisit jotain elintarviketieteitä videoista, jotka auttavat minua muokkaamaan reseptiä kuin haluaisin. Ole hyvä ja kirjoita lisää Kiitos. Tein tämän kalkkunan paistinpannussa. Se oli tarpeeksi suuri ja kun aika oli alkanut kiehua vähentää kuumaa kuin helvetin kaasu palo rasvakeitin toimi paljon paremmin kuin minun voitko lisätä viiniä veteen, jotta se olisi entistä rikkaampi maku, jonka teen sen yli pääsiäisenä. Tämä viesti oli paras ja pahin asia, joka on koskaan tapahtunut minulle. Olen ollut läpikotaisin sekaantuneen demi glac-tekniikoita verkossa, ja sitten tämä näyttää parasta koskaan, mutta ilmeisesti tässä pienessä burg.500k väestö vasikka luut ovat lapsen mielikuvitukseni mitään muuta kuin haisevia silmiä, kun pyydän niitä Chef John voin tehdä tämän Brontosaurus luut ilmeisesti ne ovat helpommin tullut tänne. Tämä on ensimmäinen yritys tehdä Demi Glace innostuin Chef John sen jälkeen, kun hän julkaisi pari YouTube-videoita ohjeita Tarkista ne ulos ja Se oli melko kolmen päivän seikkailu, mutta tulos oli hämmästyttävän hyvä Olin kuvattu kutakin kuvaa, joka kuvailee, mitä olin tekemässä HT: lle keittiömestari Johnille ajatuksesta slappaa varten, pudottamaan demi glaceAh, unohdin linkin valokuva-albumiin. Tässä on kenelle tahansa kiinnostunut. Tässä Pohjois-Virginassa on uskomattomia ly vaikea löytää vasikan luita - jopa lihakaupoista. Paikalliset päivittäistavarakaupat kantavat naudanlihahihon luut 1 99: lle, joten ajattelen menemistä siihen. Lopulta, mikä on naudanlihaa, mutta vanhempia lihaa. Kun olet näkemässä kommenttisi kollageenista Enemmän kuin vasikanliina, kompensoin lisäämällä 2-3 kiloa naudan luita. Kaikki vihjeet kaulan ja luiden luiden välisestä suhteesta. Internetin haut kertovat, että kaulassa voi olla enemmän kollageenia kuin luuytimen luita, joten ehkä 60 kärkeä ja 40 luuydintä. Mitä mieltä olet. Hi Anteeksi, mutta Chef John on lomalla tällä viikolla. Chef John, on Demi glac sama kuin lihan glac tai glac de viande. Also, James Peterson sanoo kirjassa Sauces, että Demi glac voi tehtiin vähentämällä jo valmiiksi varastosäiliö, oliko se, mitä teit varastossa vai oliko se varastossa, kunnes olet kulunut 8-10 tuntia pursotusta ja meni 18-24 tunnin simmer. Chef John, olen seurannut sinua tekniikka ahkerasti 10 vasikanlihaa parhaasta lihakaupasta 6 maakunnassa ja minulla on 2 kvartsia rasvaa ja 6 tai enemmän q uarts of essences Se kaikki paistui 24 tuntia, joten annan sen asettaa yön yli Sen luultavasti ei ollut riittävästi lämpöä sen alle, joten tämä on 0 90, Kiitos siitä, että olet innostunut. Tein demi glace teidän resepti viime viikonloppuna Erittäin helppo Voin lähettää kuvia vanhasta slappa-slappasta, jos haluat todistusta. Jotta voisit hallita nestemäärän säilyttämistä, voin vain jättää kannen pottiin ja ottaa sen sitten kun on aikaa vähentää. t on tilaa 20 qt potin, vain noin 12 Voinko silti käyttää samoja määriä ja vain vähentää veden määrää, tai minun pitäisi jakaa kaiken alhaalta, jotta voidaan majoittaa pienempi pot. Poista kansi pois - haluat haihtumisen Lisäksi kannen käyttäminen lisää sisäilman lämpötilaa, mikä tekee pistäväksi vaikeaksi säilyttää. Ainekset ovat puoliksi ja käytä 2 kattiloita. Tämä tekee kaksinkertaiseksi pinnan haihtumisalueelle, joten sinun on ehkä lisättävä vettä säännöllisesti, jotta veden taso yllä luut. Saappaaja John, minun demi-uuni ei päässyt ylös sinulla on neuvoja tai vinkkejä kiitoksia Minun lihakauppias leikkaa koko naudanlihaksen 2in kappaleeseen, joten siellä oli vain 2 liitosta Joten on mahdollista, että ei ollut tarpeeksi niveliä tarjota enemmän kollageenia. Olet, tämä oli ongelma Tarvitset paljon niveliä. I käytä säännöllisiä naudanlihoja, ei liitoksia Ei hätää tutkittuaan tätä reseptiä tajusin, että se oli paljon enemmän kuin naudanlihasta, joten lisäsin kaksi pakettia gelatiinia. Se kiristettiin mukavasti. Niille, jotka eivät halua jättimäisen potin leivotella rentoutumaan vain laita kaikki luut teidän suurimmalle potille, lisää sitten vettä, kunnes se on täynnä, sinun on määriteltävä täysi piste Simmer ja keskittele ihosi, kun vesi vähenee, lisää lisää vettä, kunnes olet lisännyt kaikki Chef John n haluttu neste Pääasiassa on kiehua, vähennä ja lisää vettä, kunnes kaikki vesi on lisätty, silloin kun olet uudestaan viehättävässä 8 kvarttipisteessä, lisää kaksi pakettia gelatiinia ja ansaitse palkkioita. se tuli ulos pettynyt lähes täydellinen Ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin käyttää naudanlihan luita, mutta että useimmat olivat yhteisiä osia Se tuotti paljon rasvaa kuin odotin, mutta se oli helppo irrottaa sen jälkeen, kun se oli coagulated Se oli syvä punainen väri ja mukava kiinteä elin, joka jiggled, kun annoin sen vanha slappa slappa Nyt minä vain tarvitsevat suuren reseptiä sen käyttämiseen Ei tule käyttämään tätä kamaa hampurilaisiin, joten paljon aikaa ja vaivaa tuhlata jotain yksinkertaista Kaikki ehdotukset. En käyttänyt Bouquette Garniä ja se kuulostaa minulta outoa. Se näyttää hämmästyttävältä. Voinko lisää punaviiniä siihen rakastan punaista lähes kaikissa kastikkeissani. Yksi ehdotus parantaa tätä, joka lisää vielä lisää aikaa Videossa kantoa vähennetään kiehuvaksi kiinteiden aineiden poistamisen jälkeen. Rasva on edelleen läsnä ja kiehutus emulgoi rasva nesteeseen Jotkut myöhemmin nousevat huipulle, kun annat vähennyksen jäähtyä, kuten seuraava video näyttää, mutta jotkut rasvasta ovat pysyvästi demi glace. An parannus on ottaa kanta ja jäähtyä sen jälkeen, viileä, laita jääkaappiin useita tunteja tai yli nite Rasva nousee ylhäältä, mutta nyt voit poistaa sen ennenkuin emulsiota tulee demi Sitten jatka kiehua ja vähentää. Chef, Tämä on haudattu pohjaan, mutta et koskaan maininnut mitään reseptejä tähän kastikkeeseen, muutoin kuin lisää se toiselle kastikkeelle Joten toivottavasti et halua, jos jakaan resepti keskittynyt tämän, joka toimi - hyvin, hyvin otin kanaa reidet ja haarautui ne valkosipulilla ja sitten leikattiin palasiksi Olen poistanut kanaa ja laittaa 4 valkosipulin kynsiä, varovasti, ettei ylikorostusta, ja sitten 5 jääkakkuja teidän demi lasite Muutaman minuutin kuluttua se sai, että ihana kiilto, jotkut suolaa ja annan sen mennä alas 10 minuuttia loppuun, lisäsin 1 4 kuppi raskas kerma 1 4 cup punaviinietikkaa Todella, todella, hyvä. Hey Chef, tein hieman demi-glace, mutta tällä kertaa lisäsin punaviiniä prosessiin Sorta teki Etelä-Ranskan Välimeren juttua lisäämällä punaviiniä, valkosipulia, timjamia ja rosmariinia minun mirepois Sinun täytyy kokeilla sitä, jos et ole jo rakastan videoita ihminen Joten innoittavaa. Hello, kiitos teidän recepie Olen etsinyt verkossa tällaista recepie ja ovat nähneet monia versioita siitä Minulla on kaksi kysymystä 1 Teidän recepie et käytä punaviiniä kuin muut, mikä on syy 2 Onko sinun öljy luut ennen kuin he päätyvät yli Kiitos paljon vastauksestasi Effie. I simmered luut 12-15 tuntia. Later tajusin, että heillä oli vielä luu heidän. Ja minun varastossa maistui erittäin heikko ja ei ollut tekstuuria. Enkö paistanut tarpeeksi kauan tai ei tarpeeksi kuumaa. Paahdin luut etukäteen. Haluaisin arvostaa joitakin ohjeita, jotta saan sen heti seuraavan kerran.
No comments:
Post a Comment